Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 20 June 2011

Bux1112 várakozás - kedd(től)

A mai nap szépen a várt zónába érkezett a piac, ezzel megerősítve a hétvégi értelmezés elsődlegességét. Várakozásom mostantól egy dupla (tripla) korrekció, azaz az Subminuette (kék, betű jelölés) szintű ciklus v. hullámának, majd a teljes ciklus korrekciója, ezután a Minuette (kék, zárójeles, római szám jelölés) szintű ciklus (3) hullámának, mely megadja a (4) hullám végét. Nem számítok gyors korrekcióra. Az elmúlt időszakban többször előfordult, hogy a Bux1112 második hulláma volt sideways jellegű, az éles korrekció pedig a negyedik hullámban is elmaradt, van ilyen eset, de nagyjából 10%-os arányt képvisel, azaz nem túl gyakori. Ha időtávot kellene becsülni nagyjából egy hétre szavaznék (alacsony a becslés megbízhatósága).
Kicsi eséllyel más alternatívák is működhetnek, de amíg a piac mást nem mutat nem foglalkozom vele.

Az ábra jelölése alapjána az indexet az újonnan felrakott négyzetben várom a (kék) kijelölését. A többi célárról majd később tudok érdembe nyilatkozni, addig is, esélyes, hogy a zöld vonal környékén lesz a nagy korrekció vége, de nem megy a kék szaggatott vonal fölé.

Bux1112 órás chart:

Bux1112 napos chart:

Napos ábrán nem változtattam, minimm a célár zónáig várom a piacot.

27 comments:

  1. sziasztok!....ad Mester segitseg please!!!...otp-t nagyjabol igy kepzelem naposon...

    http://kepfeltoltes.hu/110620/OTP_NAPIleading_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    .....viszont orason elakadtam 5/2 utan,,szerited hogy lehet?...koszi..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110620/OTP60111111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  2. Szia Charlie!

    Hetesen valami ilyen lehet:
    http://buxelliott.blogspot.com/2011/05/otp-tavoli-kep.html

    A kérdésedre nem tudok választ adni, mert szerintem valamilyen nagy korrekciós hullámról van szó. Az egész szerkezet is inkább korrekciónak néz ki, mintsem impulse-nak. Ezért sem teszek fel mostanában OTP elemzést, mert első ránézésre nem látok rajta semmit.
    Szerintem a LD elképzelés nem fogja megállni a helyét, én a hetes alapján még emelkedést várok.(majd)

    Hétvégén megnézem, mi lehet vele, remélem nem túl késő! A mai nap alapján valamilyen emelkedés jöhet, de nem túl nagy a következő napokban.

    ad

    ReplyDelete
  3. koszi ad...emlekszem erre,nekem csak ezert nem tetszik..
    Ending diagonal

    An ending diagonal is a special type of wave at times when the preceding move has gone too far too fast, as Elliott put it. A very small percentage of ending diagonals appear in the C wave position of A-B- C formations. In double or triple threes, they appear only as the final "C" wave. In all cases, they are found at the termination points of larger patterns, indicating exhaustion of the larger movement.

    ...eppen lehet hogy otp csinalja a ""very small percentage""-et:)..charlie..

    ReplyDelete
  4. Igen, ebben teljesen igazad van. Más indexeknél, részvényeknél várom a felfelé menő hullámot, tehát itt is lehet/kellene valami.

    ad

    ReplyDelete
  5. ma este 11-kor lesz a gorog parlamentben a bizalmi szavazas...a fu sem fog noni addig:)..valszeg bux nulla forgalommal nulla mozgast csinalhat...vegulis ez klappol ad elorejelzesehez..charlie..

    ReplyDelete
  6. ad...jol erzem hogy ha a bux elorejelzesed(kemeny emelkedes harom hullamban) mukodni fog,akkor Te nem az otp-tol fogod varni a vezeto szerepet??..charlie..

    ReplyDelete
  7. üdv charlie

    Mi ez a nagy bull robbanás nálad. Tök mindegy mit csinálnak a görögök, szvsz ha lesz is emelkedés az indexeknél már új csúcsok nem fognak születni. Jobb lesz már most a bázist építeni lassan a zarmageddonra ne hogy ki maradj vételi erő hiányába. Azt nm értem mire alapozod ezt a bullt.

    TWER

    ReplyDelete
  8. Szia Charlie!

    Az emelkedés esetén nem tudom megmondani, hogy melyik papír fogja vinni a prímet.

    Az OTP esetén, ha jól emlékszem tavaly 6800 környékére vártam/vártuk, azaz neki ott van egy olyan Fibo szintje, ami elérhető.
    A MOlban nagyobb tartalékot látok és ne felejtsük el, hogy az MTelekom ára is emelkedik egy jó hangulatban.
    De ez még messze van, a korrekciós emelkedés is komoly lehet, ha kettes hullám, ha nem.

    ad

    ReplyDelete
  9. szia Twer!....nalam nagy bull robbanas???..akkor mit szolsz ad-hez???....:)))....hiszem hogy max julius vegeig meg tart a kinlodas lefele de utana bummmm amit jocskan segiteni fognak a zarmageddonra koran kiepitett short pozociok...charlie...

    ReplyDelete
  10. üdv AD

    Most végül is le megyünk naposon a célzónáig vagy nem?

    TWER

    ReplyDelete
  11. Szia Twer!

    Továbbra is tartom, hogy megyünk lefelé, de előtte korrekciót látunk, ami elhúzódhat. Kék kis a megvolt reggel, most korrekció lefelé, majd ismét fel.
    Nagy eséllyel 23.250 jó célár lehet, de erről majd később, mert ehhez elemezni kell!

    ad

    ReplyDelete
  12. Szia Charlie!

    A csúcsokra két időpont lehetséges!
    Augusztus magassága, vagy december-január.
    Ezek akár a felfelé menő 3-as hullámok lokális csúcsai is lehetnek.
    Mindez persze feltételezés, az időre nem annyira pontos az Elliotti elemzés, mint a célárakra.

    ad

    ReplyDelete
  13. Twer....armageddon csak a zold vonal alatt johet szoba....de nezd csak a fibo faneket...hosszu hetekig tekergett a 38 es 50-es menten is felfele...nem hinnem hogy pont a 62-n menne at siman lefele..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110621/BUX_HETIfibo_fan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  14. ricsi szamozas egesz addig el amig napos szinten 36600 fole nem zar!..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110621/RICHTER_NAPIupdate_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  15. Twer lehet h SPn meglesz az 1310, ahogy mondtad?

    ReplyDelete
  16. Lupek

    Erre emlékszel ez kb. másfél 2 hete volt aktuális azóta már változtattam most elsődleges 1290 esetleg 1300. Itt lenne a 4. vége és innen le 1230-ig.

    TWER

    ReplyDelete
  17. üdv

    Tud valaki valamit az econetről, miért van felfüggesztve?

    TWER

    ReplyDelete
  18. Szia Lupek

    Egy kis magyarázat miért változott a célár az SP-nél, kialakult közbe egy háromszög aminek a felső szára 1285-90 eddig mehetne max. ha tovább megy akkor erős BULL, alsószár 1258 körül innen ki szakad a cél ár 1230-20körül.

    TWER

    ReplyDelete
  19. Sziasztok!
    TWER!
    Eco-nál azt hiszem névértékemelés van, és ezért van felfügg 5 napig...

    csabesz

    ReplyDelete
  20. ad...molnal ez a napos 5.hullam vagy csak Hernadi papa hire megnyujtja a belso harmas hullamot?..tegnapi korrekcio tul rovid mindenhogy napos 4-es hullamnak,igy jo lehet?..charlie..

    http://kepfeltoltes.hu/110621/MOL60nyult3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  21. Szvsz 900 alatt láttuk b pontot. ad

    ReplyDelete
  22. Szia Charlie!

    Ha hírkereskedelem, akkor holnap visszakorrekciózza, ha nem, akkor még nem biztos, hogy meg tudom mondani.

    ad

    ReplyDelete
  23. üdv AD

    Most esetleg fölfele ha igen meddig?

    TWER

    ReplyDelete
  24. Szia Twer!

    Közben impulse módon megindult fölfele. Markers nélkül első (a=c) célár 23.150 kb, második (a=161,8c)valahol 23.200

    ad

    ReplyDelete
  25. üdv AD

    Aegon elemzés valahogy továbbra is érdekes mivel most már teljesen egybe vág az általam vélt múlt hét elején sőt még az előtt felvázolt nagy B hullám befejetésével, ha emlékszel mondtam is neked, hogy nézd meg hogy nem-e a nagy B hllába vagyunk, most szintén az a kérésem ha most jönne ne talán a nagy C fel elmehetünk-e 23800-ig. Más jövő héten kormányzat be jelenti hogy Kína kivásárolja a magyar állam adósság 95%-át. Esetleg ez már igen megtudja mozgatni a Buxot. Tehát ez lesz az a hír amire charlie vár robban a bull.

    TWER

    ReplyDelete
  26. Twer, most úgy gondolom egy darabig anti- hirkererskedelem lesz, vagyis ha nem lesz semmi rendkívüli akkor az SnP elmehet 1310 fölé is!

    ReplyDelete
  27. Szia Twer!

    23.800-ig elmehet, de szerintem abban a verzióban nem C. Nálam egyenlőre ez kisebb eséllyel fut. Meglátjuk mi lesz jövő héten.

    Nem tudom elképzelni az általad jósolt 95%-os felvásárlást. Az állampapírok egy bizonyos része magánbefektetők kezében van, szerintem több, mint 5%, mégis hogy venné meg Kína ezektől az emberektől. Pl.: nyugdíjasoktól, Marika nénitől és Pista bácsitól? Nem értem miért lenne jó, ez már nemzetbiztonsági és/vagy gazdasági függetlenségi kérdés lenne, igazából a törvények szerint a titkosszolgálatoknak mindent el kellene követni ennek megakadályozására. Szerintem ebben a hírben valami sántít, nem tudom hol hallottad, mi a forrás. Kétkedő vagyok, egyébként a hullámokat nem befolyásolná jelentősen :o)

    ad

    ReplyDelete