Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 30 June 2011

Bux és bux1112 várakozás -péntek(től)

Biztos vagyok benne, hogy eltalálom a következő irányt, mert vagy felfelé fog menni, vagy lefelé.:o) No, de azért ennél többet mondok.

Biztosan láttuk egy lefelé menő 5 hullámból álló ciklust, melynek most a korrekciója lehet napirenden. Korrekció egyrészt a teljes naposon látható ciklusnak, másrészt az óráson látható ciklusnak, ami egyben a napos 5. hulláma VAGY trendforduló van és 5 hullámban emelkedés jön, ami már nem hordozza a korrekció jegyeit... (ha valaki nem érti, akkor nézze meg Elliott 1940-ben publikált ábráját, a fordulat 5-5 szerkezetben történik, a korrekció elmarad).
Egyenlőre az index maradt a korrekciós trendcsatornában, nem lépett ki abból. Ami bizonyos, hogy láttunk 3 hullámot felfelé és van egy hullámunk órás ábrán, amit nem tudunk hová tenni. Én a legszívesebben (iv)-nek számoznám, egyrészt a momentum indikátorok miatt, melyek alapján emelkedést várok, másrészt a divergencia miatt, amely bullish slingshotnak tűnik, de még a megerősítést nem kaptuk meg a poziba lépéshez(!) Ha valóban a negyedik hullámot látjuk holnap elindulhat egy 5. hullám felfelé, ami megnyúlt lesz. Célárakat az ábrában jelöltem, első körben a kék négyzetbe várom, azonban az igazi elvárás a piros téglalap, nem tudom, hogy el tud e jutni, már pénteken ebbe az állapotba, vagy több idő kell hozzá. A célár 23.500 fölött lenne, konkrétabbat talán korai még mondani, de 23.550-es ellenállás foghatja meg. A bux1112 esetében fordított kalapács, de ennek megerősítése szükséges.  Tudom, hogy a határidő esetén a jelölt ciklusnál ütközés van az első és negyedik terében, a normál indexnél nem!
Amennyiben nem felfelé, megy, akkor  flat korrekció lesz (vagy háromszög),  ebben az esetben 3 hullámot kell lefelé látnunk és  új low születhet(!). 

Bux órás chart:


Bux1112 órás chart:


Csatolom a napos grafikont. Ott jól láthatóan a korrekció VAGY a fordulat jelei nem látszanak, az index (A) vagy (1)  pozíciójába van.

Bux napos chart:

Bux1112 napos chart:No comments:

Post a comment