Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 19 May 2011

OTP

Az ultimátum megtette a hatását, bár a CHF erősödött - jelenleg 212,19 - az OTP nem tudott belőle profitálni. Felteszek egy lehetséges számozást, mely nagyon alá van bontva, ezért óvatosan kell vele bánni és figyelni a szintekre, illetve azokra a jelekre, melyek esetleg felülírják az alacsonyabb, esetleg a magasabb szintű számozást.
A számozás szerint C/3/3 alhullámaiban esetleg a C/3/4 hullámban vagyunk lefelé.

OTP órás ábra:




közelebbről:




A fentiek alapján revideálnom kell a korábban mondottakat. Jelenlegi helyzet szerint a papír ára nem mehet 6.150 fölé (szabály sérül az alsóbb szintű számozásban) 5.900-5.950 elérése előtt. Feltételezem 6.100 már ellenállás lehet. 5.900 elérése után a fentiek alapján nem mehet 6.100 fölé. Ez a számozás meglehetősen bearish.
Jelenlegi számozás alapján célár 5.750 szélesebb környéke. Mindezek mellett megjegyzem, hogy az ilyen szintekre való lemenetel esetén tapasztalat, hogy a számozások nem mindig állják meg a helyüket, illetve gyakoriak a nagyobb megnyúlások, összességében azonban 5.900 alá kerülés esetén a fenti, legalacsonyabb célár jogos elvárás lehet C=161,8%* A figyelembevételével. 

Vegyünk még egy pillantást a távolabbi képre, napos ábra, egyenlőre itt is nagyobb eséllyel bearish a papír.

Napos chart:




No comments:

Post a Comment