Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 3 May 2011

Bux és Bux1112 várakozás -2011. 18. hét II.

A határidő tegnapi mozgása nekem nagyon nem tetszett. a kamatmarzs beszűkült a korábbi 600-650-ről 400-ra. A spekik nem bíznak a további emelkedésben. Furcsa ez a BÉT, újabb rekord alacsony hónap...

A határidő mozgása miatt elővettem a sima indexet. Az elsődleges célzóna a 23.700-800 magasságában található négyzet, a második 23.400 környéke.

Bux órás chart:





A határidő esetében egyenlőre azt mondanám, hogy 24.300 tűnik elérhetőnek, de nem zárnám ki a 23.150-23.200-as szintet. A piac nem likvid szvsz nem ad megfelelő adatot.


Bux1112 órás chart:


Tettem fel célárakat, de egyenlőre annyit mondanék, hogy jó eséllyel esés lesz, a fenti szintek csak iránymutatást szolgálják. Furcsa a Bux és a Bux1112 célárai közötti kamatmarzs különbség, ezért nagy eséllyel valamelyik célár rossz lehet, vagy a kamattartalom megy össze a negatív hangulatban.

Két megjegyzés a végére: lehet, hogy a határidő esetében a korábban számolt 23.900 lesz a jó célár? A tegnapi kereskedésben nyitáskor elérte a korábban jelzett célár zóna alját a határidő, nem kalkuláltam vele, de onnan számolva napközben ideális retrace szintre ment vissza. Lehet megvolt a kis 1-2 és jöhet lefelé egy megnyúlt 3. hullám? (sajnos megint rövid időm volt összerakni az elemzést...)


Bux1112 10' chart:

18 comments:

  1. Sziasztok!
    Gondolom mindenki shortban csücsül és feszülten figyel! Csak üssék lefelé még! Eredményes kereskedést!
    imi-boy

    ReplyDelete
  2. imi-boy

    Nem tudod mi volt az elején azok a nagy vételek 550 magasságába? Én az SP is figyelem ha letöri 1339-et brutál esés várható az amcsiknál és akkor a buxba is.

    TWER

    ReplyDelete
  3. üdv TWER!

    Sajnos nem tudom! de remélem aki vette az most hibázott.
    imi-boy

    ReplyDelete
  4. sziasztok!..ez ugyan futi chart de ez a szint lehet(piros vonal) amire TWER gondol...addig a short napon tulra veszelyes amig felette van...charlie
    http://kepfeltoltes.hu/110503/sp_fut1_www.kepfeltoltes.hu_.gif

    ReplyDelete
  5. ..a kephez annyit hogy a napos otodik hullamot mutatja es ha a szamozas jo akkor van ter felfele...celar 1450korul

    ReplyDelete
  6. üdv charle

    Igen ez a képlet de egyáltalán nincs le futva, mivel senki nem tudja hogy fölfele 5 vagy csak 3 hullám lesz. szvsz 3 mivel ha 5 akkor évégén nem tud pluszos lenni az SP MERT NYÁR KÖZEPÉN INDULNA A KORREKCIÓ ÉS LEHET HOGY EGÉSZ ÉVÉGÉIG ELTARTANA. szvsz A NAGY B HULLÁMA MOST ÉRT VÉGET AZ SP-NEK.

    TWER

    ReplyDelete
  7. Szia Charlie!

    Az ábráddal egyetértek, a shortal nem, rövidtávon szerintem lehet fogni rajta 15-20 pontot.

    ad

    ReplyDelete
  8. azt mondjak az okosok ha az elso es harmadik hullam kb.egyforma akkor nagy esely van hogy az otodik megnyult lesz...viszont az meg santit ha messzebbrol nezem az s&p-t...1413felett a harmadik hullam lenne a legrovidebb az meg nem OK...charlie
    http://kepfeltoltes.hu/110503/sp_fut11_www.kepfeltoltes.hu_.gif

    ReplyDelete
  9. üdv AD

    Egy dolog honnan veszik az SP-nél hogy 5-ös szerkezetű a hullám ezt egyenlőre azon kívül hogy be lehet számozni más nem támasztja alá. Úgy mint most a BUX-nál a nagy C 3 hullámának kellene jönni de nem nagyon akar ki bontakozni. Ez az érdekes ezekbe a hullámokba hogy utólag szépen ki lehet őket számozni. Még vissza térve egy kicsit arra miért most kell egy nagyobb esésnek jönni nagyon egy szerű a magyarázat a nagyok nem szeretnék ha már idén borulna a bili így egy mostani erős korrekcióval megoldható az emelkedés egészen 2014-ig. Ezt már charlie is ki fejtette egyszer ekkor villany kapcs.

    TWER

    ReplyDelete
  10. Szia Twer!

    Az SP: 5-3-5 szerkezetű korrekció, melyből eddig 5-3-3 megtörtént, szerintem ez az, ha egyre gondolunk.

    ad

    ReplyDelete
  11. Elindult egy kis esés, a kamattartalom 540 pont környéke, normalizálódik a helyzet....ad

    ReplyDelete
  12. üdv AD

    Ezek szerint te is egy méretesebb esésnek adsz nagyobb esélyt?

    TWER

    ReplyDelete
  13. üdv

    A kamat tartalom igen meg nőt már 700pont, hogy gebedjen meg.

    ReplyDelete
  14. Szia Twer!

    Lefelé várom,de a mértékét még nem látom, jó lenne látni egy 1-2-t lefelé.

    Más. Kamattartalom normalizálódik cca. 600

    ad

    ReplyDelete
  15. Valakivel egy húron jár az agyunk :o)
    Bár én csak 600+-t látok.
    Ad

    ReplyDelete
  16. üdv AD

    Cimballi blogjában nagyon dúl a bika verzió, bár tudnák írni oda már pénteken célzóna keresztre be zengtem volna a hétfői esést. Már látok az SP-re ott 1700-as célárakat. Persze nem tartom kizártnak hiszen 2014-ig bele fér. De érdekes mikor esés jön senki nem beszél róla. Pedig most lesz.

    TWER

    ReplyDelete
  17. Twer, azért azt szögezzük le, hogy szó sincs a blogban odaát bull piacról, csak meg kell adni ami a bikáé. Ez pedig az ötödik záró hullám. Láttad az utóbbi bejegyzésekben ismét, hogy 2009. márciusáról a válság felfelé tartó zigzag korrekciója az állandó értelmezésem, erről beszélek mindig.

    A legeslegmagasabb, végső-végső célár, ami tőlem elhangzott, az SPX 1.456 ezen a grafikonon:
    http://1.bp.blogspot.com/-Z0plObhZoAU/Tbz8aqFQ2kI/AAAAAAAAA3g/tlM3-TA2SIE/s1600/APR30_SPX_DailyFib.JPG
    ami egyébként a Fibonacci csomópontokat ábrázolja.

    Írni is tudsz a blogba, nem kell hozzá meghívás, generálsz magadnak egy Disqus profilt és máris egy kulturált felületen szólhatsz vele hozzá a világon több százezer bloghoz, fórumhoz. De jó a meglévő Google, Twitter,... profilod is (gmail), csak állítsd be rendesen a privacy-t.

    Visszatérve a piacokra két verzió él: az egyik szerint még két három hete van a bikának, a másik szerint nyár közepére, július végére döglik meg végleg és igen, akkor jönnek a háromszámjegyű SPX célárak.

    ReplyDelete
  18. Idézem innen fentről Ad-ot és azt az álláspontot, amit én is képviselek:
    "Az SP: 5-3-5 szerkezetű korrekció, melyből eddig 5-3-3 megtörtént..."

    ReplyDelete