Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 7 March 2011

Várakozás Bux - gyors

Nem teszek ma fel ábrát és konkrét várakozási elképzelést. A mai napi mozgás után nőtt annak a valószínűsége, hogy még mindig valamilyen korrekciós szerkezetben vagyunk. Holnap nyitásban esés, ami egy ideig kitarthat, majd fordulat lehetséges.

14 comments:

  1. Szia!
    Pont így gondolom én is.
    IC

    ReplyDelete
  2. Szia AD!
    Szerinted várható fordulat?
    Üdv IC

    ReplyDelete
  3. üdv

    Én úgy látom itt egy tetőt építünk. Egy jó pár napig szvsz le fel menet lesz. KIVÉVE HA VALAMI CSODA NEM TÖRTÉNIK LEFELE AZ AMCSIKNÁL.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. üdv

    Egyenlőre tuti kulcsfordulónak néz ki, az előző 3 nap gyertyáinak a tetejét a mai gyertya ki vitte. szvsz esés ha nem az lesz esetleg ami a múltkor.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  5. üdv IC

    Fordulat nem igen várható hiszen a szimetrikus kis háromszögből le törtünk. Ha validáljuk a nagy háromszögből való letörést akár 18500-ig is eshet az index.

    ReplyDelete
  6. Üdv! Szuper hír köszi!!! :)
    Én is ezt reméltem titokban. Csak olvastam nagy figyelemmel amit írtál, és időben akkorra volt tehető egy esetleges forduló, amikor kérdeztem.
    IC

    ReplyDelete
  7. üdv IC

    Ezt azért ne vedd tutira ez az én meglátásom. Volt már ilyen nem is régen azt gondoltam tuti kulcs forduló még cimbi is foglalkozott a témával és nem volt az. Én mondjuk még pénteken be shortoltam. Majd növelem ha be ütünk 23000 alá.
    A másik ha lefele megyünk akkor ez a 3. hullám a határidőnél célár olyan 21900 körül. Majd onnan föl 22900 magasságáig majd le 19500-ig.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. Üdv Twer
    Persze hogy nem veszem tutira hiszen ez tőzsde.
    De tudod olyan jó hallani, ha egyezik a vélemény!
    Én is megszívtam a múltkori tuti kulcsfordulót.
    Ez van.
    Most jó lesz. Érzem. :)
    üdv
    IC

    ReplyDelete
  9. üdv AD

    Daneric blogjában ahogy értelmezem az SP most csinálja a 4 hullámát amelynek várható célára 1260-70 közé esik. Innen még van egy 5 hllám fel 1450 magasságéig. Te ezt mennyire tartod reálisnak?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!

    Röviden: Óvatosan a shortal, nálam egy másik háromszög az alternatíva! 3-3-3-3-3 szerkezetet keressetek!

    ad

    ReplyDelete
  11. üdv AD

    Ezt hogy érted egy ábrát tennél fel. A buxnál nézted mert az a meghatározó.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  12. Sziasztok!

    Lesz ábra, csak eddig kevés volt a csúcs, szerintem a mai low megadott még egyet, ez igaz a buxra és a bux1112 is. Az alj talán megvan, a tető azonban még nem.
    A teljes kép, azonban elég bonyolult elképzelés, illetve nem állt össze még teljesen a fejemben, ezért nem tettem fel már közel egy hete, talán estig sikerül legalább az elvi gondolatot megszülni, mert többen talán megfejthetjük.

    ReplyDelete
  13. Szia Twer!

    Röviden: passz. Hosszabban, amíg nem látok egy mélyebb mélypontról való "felfelé fordulást" nem érdemes vele foglalkozni, ha elértük, akkor válik a kérdés aktuálissá.
    üdv.:

    ReplyDelete
  14. Szia IC!

    A piac gondolom már megadta a választ. Igen.

    Holnap a legtöbb papírban emelkedésre számítok, ami a buxot is vinni fogja, kérdés meddig, az eddigi kép szerint fordulat van, illetve nagy a lehetősége. MOL, OTP, Richter, Egis esetében felfelé van nagyobb esély.

    ReplyDelete