Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 28 March 2011

OTP várakozás - 2011. 13. hét I.

Az OTP mozgására két lehetőség van. Az alternatívát zöld számozással jelzem a rajzon, a fő verzió marad a kék. A kék verzió szerint impulse esésnek kell következnie, a zöld szerint oldalazás és új csúcs. A nap végén elindult egy esés, mely a kék verziót erősítette. Ha tovább folytatódik, több napos időtávon a célár 5.050 magassága lehet, ha a korábbi csúcson átmegy legvalószínűbb az 5.750 környékének az elérése.

Nem szabad elfelejteni, hogy ma réssel nyitott lefelé, ha holnap is ugyanez megtörténik és a nap folyamán nem tölti vissza a rést, akkor az komoly bearish jelzés a papírnak!

OTP órás grafikon:
A Standard & Poors felminősítette a papírt (BBB-/A-3), ez kategória ugrást is jelent, mely befektetésre ajánlott kategóriába hozta fel a papírt, mindez az intézményi befektetők esetében fontos váltás, vevőket hozhat a papírra. Természetesen a CHF árfolyama továbbra is hatással van az árfolyamra és az alpesi  deviza az elmúlt napokban tovább erősödött. 
Most azonban fordulatra számítok, azaz a forint erősödése megáll és gyengülni kezd a frankkal szemben,  ennek a hatásáról ne feledkezzünk meg.

No comments:

Post a comment