Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. március 10., csütörtök

Nagy kérdés előtt

Sokáig ment az elmélkedés a blogon, hogy a lefelé tartó hullám egy 4. hullám, melyből felfordulva új csúcs születik, vagy már a "zarmageddon" eleje. A párhuzamos kék egyenesek átlépésével léphet elő igazából a maci!
Jó elmélkedést!

Bux napi:Bux1112 napi:


9 megjegyzés:

 1. üdv AD

  Egy a nemzetközi hangulat katasztrófális!! Kettő ma mind két indexnél a nagy háromszögből is ki szakadtunk. Nézd meg!!! Innen a cél ár határidőnél cirka 21600. Nem akarok kekeckedni de lefele állnak itt még az indexek.

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 2. Szia Twer!

  Szerintem is, ha átszakad, akkor vége az 5. hullámnak felfelé verziónak!Csak ezt akarja jelenteni az ábra.ad

  VálaszTörlés
 3. Holnap a négynapos ünnep előtt utoljára lesz nyitva a magyar piac. Érdekes nap lehet a szerdai, akár nyitás réssel, de vajon melyik irányba?

  VálaszTörlés
 4. üdv AD

  Én elejétől fogva nem hiszem hogy ez lenne a 4. hullám. Most már 3. alkalommal söpri le a 3. hullámot. Ezután jó volna ha te is utána néznél hogy egyáltalán elliott vezérlő elvek lehetővé teszik-e, hogy ez megtörténjen ilyen sokadik alkalommal. Most is azt mondom a 3. hullámba vagyunk délnek, jó sok van még lefele.

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 5. üdv

  4 HULLÁMNAK VÉLT HULLÁM KI LŐVE!!!

  VálaszTörlés
 6. sziasztok!...emberemet nem konnyu megfelemliteni es valljuk be hogy egy 2even at felfele trendelo piac bedolesehez ettol tobb ido kell....charlie
  http://kephost.hu/image-A069_4D79E7D1.jpg

  VálaszTörlés
 7. üdv charlie

  Már is be tojt az embered egy kis eséstől hol van az 1475-ös cél ára? Na mi van már csak 1356 -ig telik. Ezt még tavaly novemberbe megbeszéltük ADAL hogy eddig megy az index. Mi pedig nem vagyunk beszellerek.

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 8. ...na Twer miert vagy ilyen cinikus?,,ez az a jatek ahol mindenki teved tobbszor is...Prechter gyakori vendege a Bloombergnek megsincs olyan talalati aranya mint ennek a sracnak...charlie

  VálaszTörlés
 9. üdv charlie

  Nem akartam senkit bántani elnézést. Csupán az zavar hogy az ember a fejét kapkodta az 1475 célárra. Mikor nagy nyugodtság volt novemberbe adal megbeszéltük az 1356-ot. Utána az idegbaj el kapott mikor jöttek ezek a nagy licit árak még 1500 magasság is előtérbe került.

  üdv TWER

  VálaszTörlés