Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 20 March 2011

Mol- várakozás 2011. 12. hét I.

A MOL a pénteki kereskedés során zárásban óriásit esett és egy komoly rést hagyott maga mögött. 23.410-23.050.  Ha hétfőn nem sikerül a rést visszatölteni, komoly momentumot kaphat lefelé. Hétfőn a rés részleges visszatöltésére mindenképpen számítok.

MOL órás chart:


MOL napos chart:


Az kérdés, hogy a Líbiai hírek milyen hatást gyakorolnak a papír árfolyamára (átmenetileg).

10 comments:

  1. üdv

    Hallottátok KADHAFI ki jelentését amennyiben nem függeszti fel a légierő Líbia bombázását. A földközi tenger polgári lakosságát fogja lőni olaszország, görögország és a szigetek bele férnek ez pontosan megegyezik a skadok hatótávolságával. Meg is fogja tenni ha tovább szarakodnak vele. KI egészítés a tegnapihoz.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Nekem semmi jártasságom nincs a haditechnikában, de kevés esélyt látok arra, hogy eredményes legyen. A távolság oké, de már az izraeli támadásnál is nagy hatékonysággal vetették be a patriot rendszereket, azóta eltelt pár év, gondolom a softwareket frissítették.
    (ha sikeres lenne, akkor bizony jönne egy nagy hírkereskedelem lefelé)

    A CNN szerint 110 tomahawk rakétát indítottak a légvédelmi állások és rakéták ellen, első hullámban, ezek elég pontosak, gondolom számításba vették az általad is említett ütegekkel való válaszcsapás lehetőségét.

    Szóval, ha én csapni akartam volna, akkor már megtettem volna, mert az idővel egyre kevesebb az esélyem. Valamelyik újságíró úgy fogalmazta meg a várható küzdelmet, hogy ez olyan, mintha az Los Angeles Lakers egy gimis kosárcsapattal állna le játszani. Tudom nagy az amerikai ego....

    Mégegyszer én nem hiszem, de van még 20 órája nyitásig .... :o) ..és tudom, hogy sokszor nagyon jól látod a helyzetet!

    ReplyDelete
  3. sziasztok!...lehet oromkodni az osszes reaktort sikerult aram ala helyezni...ez nagyon jo...a chartok viszont komoly serulest szenvedtek nem hiszek abban hogy ez csak egy korrekcio volt inkabb a lejtmenet kezdete...ad Mester szerintem az oras I-es serulni fog en maradok a nagy 1-2-1-2nel,het kozepe vegetol varnam a 3/3 indulasat...charlie

    ReplyDelete
  4. Sziasztok! Nagy a csend! Az most jó a shortnak? Vagy egyenlőre kivárás?
    imi-boy

    ReplyDelete
  5. ...mi lesz ha Kinaban kezdenek el mocorogni a rendszer ellen?..ott ki fog rendet rakni?.charlie
    http://goo.gl/mNh9h

    ReplyDelete
  6. üdv

    Meg mondom őszintén ma nem erre számítottam!!
    Adnak igaza lesz az indikátorok még most kezdenek eladás irányába fordulni. Szerintem a Líbiai és a Japán eseményeknek még nincs vége!!

    TWER

    ReplyDelete
  7. ..mai napot eldontotte az a gigantikus telekomos deal az amcsiknal...chartok erosen serultek esniuk illene Japan es libiai hirek nelkul is...charlie

    ReplyDelete
  8. azt a piros vonalat elertuk...charlie
    http://kephost.hu/image-D917_4D8761AD.jpg

    ReplyDelete
  9. Sziasztok!

    Nem látok chartot. A nagy esés előtt jósolt szintre ment fel a piac(írtam,hogy eladás 23.200-on volt kint), azt hiszem Charlien is valami ilyent mondott.
    Az zavar, hogy amerika magasabbra, ment mint várták. Kell jönnie egy lefelé hullámnak, aminek a szerkezete esetleg segíthet (korrektív v. impulse) Félek a 3-3-3-3-3 szerkezettől....

    ad

    ReplyDelete
  10. Szia Charlie!

    Köszönöm a megtisztelő címet, de, ha nem veszed sértésnek maradnék az Ad-nál :o), messze vagyok még bármiféle mesteri címtől, ugyanolyan műkedvelő vagyok, mint ti és én is csak tanulom a TA-t, lassan már fél éve:o), de annál nagyobb lelkesedéssel.
    Azért a lelkemnek nagyon jó esett!

    ad

    ReplyDelete