Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 29 March 2011

Holnapi nap

A mai kirobbanó jókedv az amerikai piacon minden bizonnyal éreztetni fogja a hatását a nyitásban. A kérdés, hogy meddig megy fel. Bull piac esetében is, ha most negyedik hullámban vagyunk az emelkedés után hiányzik egy lefelé kör (sideways hullám miatt). Bear market esetén az emelkedés legfelsőbb szintje a határidő esetében 23.610 környéke.
Csütörtök negyedév zárás, nagy esés csak különleges esetben lehet... szóval érdekes napok várnak ránk.  

7 comments:

  1. sziasztok!..nem eleg a negyedev vege de raadasul most van a japsiknal a penzugyi ev vege ami yen gyengulessel szokott jarni...ez ki szokott tartani aprilis elso heteben is...gyengulo yen mellett nehez elkepzelni eso reszvenypiacokat:(...itthon teljes az erdektelenseg az emelkedes ellenere is..kinyitottak es nincs mozgas,nincs forgalom=daytraderek halala...charlie

    ReplyDelete
  2. üdv AD

    Az valóban igaz hogy naposon és óráson nem zárt bele az index már mint a BUX DE OLYAN 40-50 PONTTAL IGEN KEMÉNY bele ment az 1 hullám területébe a múltkor ez 15 pont volt de az is csak egy másodpercig és mégsem lett belőle 5. hullám. Így most az esélye még kisebb.

    TWER

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!

    Azt gondolom, hogy a kérdésekre csak pénteken kapunk választ. Addig ha valami nagy dolog nem történik ezen a szinten beállunk. Én úgy tudom egy sideways és egy sharp hullámnak kell lennie egy ciklusban, bármilyen módon nézem ez most nincs meg, a fel után min. egy le körnek kell lennie a 4. hullámhoz. Kérdés, hogy az emelkedés képes e a trencsatorna tetejét megsérteni vagy nem, felette komoly és gyors emelkedés lehet.ad
    Péntektől változik a bux kosár, vajon ennek milyen előjelű hatása lesz az árfolyamra a határidőben?

    ReplyDelete
  4. hati egyelore tickre pontosan lepattant a napos csokkeno trendvonalrol..charlie

    ReplyDelete
  5. üdv AD

    Egy nem teljesen ide vonatkozó kérdés, az SP-nél mi szól az mellett hogy a mostani menetelése fölfele nem a B hullám?

    TWER

    ReplyDelete
  6. Szia Twer!

    http://1.bp.blogspot.com/-GBc49lQY1gs/TZDto7-EXwI/AAAAAAAAI78/w3g3C9gzlQw/s1600/spx30.png
    Daneric linkbeli elgondolásába szerintem belefér a b hullám verziója.

    ReplyDelete
  7. Sziasztok!

    Ne várjatok ma kitekintést, megvárom a pénteki napot. Egyre inkább bullnak tűnik a piac, máskor ilyen esélyek mellett egyértelműen abba az irányba tettem le a voksom, most azonban a fennmaradó kb. 5% irányába vinnének a megérzéseim, de nem tudom megmagyarázni.

    Kérdés, hogy a mai csúcsokat átviszi e a piac, vagy nem holnap, ha igen mennyivel. Ez talán már sok mindent elárul majd.

    ReplyDelete