Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 24 March 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 12. hét IV.

Sajnos egyenlőre nem sikerült a grafikonrajzolót elindítani. Addig is:

Két dolog: Tegnap amerika a magyar piac zárását követően emelkedést produkált, amivel visszakapaszkodott az elmúlt napok 1.300 körüli szintjére, a másik, hogy Portugáliában megbukott a kormány megszorító csomagja és lemondott a kormányfő. Az első egy hangulati elem, a második egy hír, melyek nyitásban fognak beteljesedni a magyar piacon. A fő kérdés, hogy mi lesz a kettő eredője. A 10' ábrán jelzett ciklus 4. hulláma szabályt sért, ha 23.100 fölé megy és ott belezár (!) 

Várakozás: Nagyobb eséllyel a 10' ábrát figyelve esés, 22.820, esetleg 22.700 környékére (kisebb eséllyel, de  reális elképzelés), majd korrekció 23.100 fölé. 

Ha az órás chartot nézem, akkor még mindig az a megérzés irányít, hogy három hullámban emelkedést fogunk látni, ha a második hullám befejeződik, azaz a 10' ábrán várt esés után. Az emelkedés célára 23.600, azonban ez nem biztos, hogy ma valósulna meg.

A tegnapi mozgásnak nem sikerült az elképzeléseim közül kizárni egyet sem, ezért a sok verzió közül ezt tekintsétek a legvalószínűbbnek, megbízhatósága kicsi.

Nézzétek meg a Sentiment indexet, egyre nő a bearish várakozás, shortosoknak nem jó hír...

Rendszer közben megjavult, az ábrák:

10' frissítve:




10' ábrán látszik, hogy a Bollinger szallag tetejéhez ért zárás előtt, zárásban fölé is ment.



Órás chart:




A kis piros négyzetbe való belemenés után érdemes a piacot figyelni (az is info, ha nem megy bele, hanem északnak fordul).

No comments:

Post a Comment