Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 2 February 2011

Bux1112 gyors

Egyenlőre a sideways 4. hullámának tűnik a mai mozgás, lásd 60 perces chart piros jelölés, azaz még a maihoz hasonló kör simán beleférhet a héten. Ezt támasztja alá Charlie által beadott link is.

16 comments:

  1. üdv ad

    Hol van LINK? NEM TALÁLOM.

    twer

    ReplyDelete
  2. http://2.bp.blogspot.com/_PrlCNRSf0cY/TUhaJJV-VwI/AAAAAAAAAQw/mDaIyHFTk1U/s1600/BUX111260+febr+1+jo.jpg

    ReplyDelete
  3. üdv AD

    Kösz ez oké de utána merre várja az irányt mint ahogy írtam ez pont 3-4 nap és innen lehet bull is.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Tegnap este felraktam. Azt nem tudom, hogy egy ciklus vagy több lesz, egyenlőre ez egy negyedik hullámnak látszik.
    Inkább csak megérzés, holnap esetleg pénteken még egy le-föl, majd jövő héten 24 fölé (1112) és korrekció. Távolabbra nem néznék, mert sok a lehetőség..
    Tegnap este számoltam, az SP és a BUX esetében is kb ua százalék van a következő ideális retrace szintig (1360-70; 23.800), ha átlépi, akkor további bika történet..

    ReplyDelete
  5. üdv AD

    Én most már az SP-nél elfelejtem az 1350-60 körüli cél árat hiszen minden elemzés ezzel van tele már Józsi bácsi is a tuti üzletről beszél. H ez így van akkor a BUXnál is felejthető a bull verzió. Mert mikor már mindenki tudja a tutit abból már nem lesz semmi. Tehát a fordulat valahol előbb jön.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  6. Szia!

    Van abban valami amit írsz. Ha a heti ábrát nézzük és kombinációs korrekciót, akkor az X után újra A-B-C kombinációnak kell jönnie... 20.000 és 24.000 között, ha ez így van, akkor ez a menet egész évre kitart.
    A CHF piszkosul beerősödött reggelre, nekem ez azt mondja, hogy felfelé nyitunk és akár elmehetünk ma 24.350 környékére, majd esés...
    Az órás ábra szerint meg sideways hullám kellene, hogy jöjjön, azaz oldalazás. A félelemem, hogy triagonal lesz, eddig semmi nem írta felül, akkor a tegnapi 3-asból van még egy kis felfelé, majd esés 3 hullámban.

    ReplyDelete
  7. üdv mindenki

    Ki szokta figyelni a mozgás sebességét? Ma ez igen lassú ami arra utal, hogy stabil befektetők vannak a parketten (benfentesek most ki vonultak de még délután jöhetnek.)Ami a lassú mozgás esetében stabil pozi nyitásokat jelent.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. sziasztok!....ezt ugy gondolod Twer hogy bullish jelzes??

    ReplyDelete
  9. üdv

    Amilyen a mozgás iránya abban az irányba várható az elmozdulás. Ha nem lesznek benne fals irányok. Mert általában egy két nap alatt alakul ki az irány és utána az adott irányba be gyorsul. Aki figyeli az látja az irányt.

    ReplyDelete
  10. ad...ugye otp-nel is a 4.hullam van orason,,,mi az az ertek lefele ami mar nem fer bele hogy ez a 4. es igy felejtos az 5.hullam...valamint van valami idokorlat hogy ez az oldalazas meddig tarthat?..kosz..charlie

    ReplyDelete
  11. ad..ha ritka is de akad egy-ket ember akire erdemes figyelni a portfolio forumain..egyik ilyen Cashier..ez tole van,mit szolsz hozza?
    ""Idáig tökéletes tankönyvi hullámkép épül, ilyen is nagyon ritkán van a történelemben.
    Az arányok tökéletesek, a 3-as hullámoknál macd csúcsok, a 2-es és 4-es hullámok korrekciós formái alternálnak (flat és zigzag), 4-esnél megvolt a bullish slingshot, divergenciával kialakul az 5-ös, lassan itt a vége! Ha ez egy korrekciós abc hullám volt (és nem 123), akkor 3950 a célár, és jövő héttől kemény dolgok jönnek. Én tényleg remélem, h nem lesz nagy kavarás, mondjuk nem alakul ki vmi csúnya extension (bár vmekkora szívás mindig van).""
    ,,,itt a kep..
    http://kephost.hu/image-E9F2_4D4A8238.jpg

    ReplyDelete
  12. ÜDV

    Na akkor meg állapítottad a mozgás irányt a muki is ezt támasztja alá. Kivéve ma fél 10-11 között a kínai bróker tevékenységét vagy 2 hónapja kever ezekbe az időpontokba. Érdekesség de valóság is bikák és medvék a tetőn egyenlőre 6-3 a medvék javára ez nem ideális kép mert a 6-2 lenne az amíg a 7-3 de inkább most már a 8-3 nem lesz meg nem biztos az ábrán felvázolt.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  13. sziasztok

    Úgy néz ki amcsiba is bele csaptak jó a lecsóba!!!

    ReplyDelete
  14. üdv minden ki

    KI egészítés bikák és medvék a tetőn 7-3 a medvék javára a fordulat 89% RA MÓDOSULT 78%-AL SZEMBE.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  15. üdv T.

    Nem értelek milyen le a nagy fordulatra gondolsz szerintem az nem lesz ez csupán ha lesz egy mély korrekció. Mert még egy erős bika piac hiányzik!!
    Te hogy gondolod a nagy fordulatot mindjárt az SP-NÉL 40PONTAL. NÉZD CSAK VISSZA 2007-2008 A NAGY FORDULATOK KIS LÉPCSŐVEL KEZDŐDNEK.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  16. Sziasztok!

    Örömmel látom, hogy szép kis szakmai diskurzus folyik itt nap közben :o) Jó nektek, hogy nap közben van lehetőségetek kicsit a piacra is figyelni:o)

    OTP- Charlie

    Első ránézésre tökéletes. Nagyjából ezt gondoltam a bux1112-ről is, azonban van még egy lehetőség lásd 15' grafikon, ami alapján megvolt az 5 hullám és most flat korrekciót élünk. Igaz ez az OTP esetében nem jön ki ilyen markánsan. (talán egyáltalán nem) Ha esélyt kellene mondanom 70-80% az OTP esetében 4. hullám, de a Bux1112 esetében 50-50% a flat korrekció és a 4. hullám esélye.(ezen azért még el fogok gondolkozni...)

    Twer
    Elvesztettem a fonalat. Milyen kínai bróker és milyen játszma állása 7-3, azt hiszem nem értem..

    T
    Sajnos az ábrádat sem biztos, hogy értem. a-b-c korrekció után egy 5. hullámban lévő ending diagonal triagle gondolsz?

    ReplyDelete