Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 6 February 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 6. hét I. folytatás

Az ideális FIBO határok átlépése miatt a következő ideális szintek a narancssárgával jelzett karikák lennének, amennyiben a kék számozástól eltekintünk. Ez alapján még sokáig bull maradhatna a piac. A hagyományos értelmezés, mely szerint C= A (61,8%; 100% vagy 161,8%) valamekkora százaléka narancssárgával jelöltem. Ez alapján szép bull időszak előtt állunk. Itt jön a Cimballi által az SP-re írt csavar, Bux esetében a korábbi retrace szintig ment fel az index (kék 5.), lehet, hogy más stádiumban vagyunk (?) a matuzsálemi hullám tekintetében, de az "x" elmélet alapján a bux fordulós szintek környékén tartózkodik.

Hetes chart:


A hétvégén megvizsgáltam néhány termék grafikonját (OTP, MOL és Brent kőolaj, SP, CHF) és a héten már utaltam a sentiment index változására is, melyek fordulat lehetőségét mutatják. A lehetőséget itt aláhúztam, nem véletlenül, az esély megvan, de nem biztos, hogy bekövetkezik. Amennyiben fordulat lesz, akkor arra Elliott elmélete választ tud adni! Ha nem lesz fordulat, akkor igen komoly bull market lehet, ahol a célárak nagyon- nagyon magasan lesznek.  

A hetes grafikonok szerintem alkalmasak arra, hogy teszteljük tudásunkat, fejlesztjük azt, de nem alkalmas arra, hogy az alapján kereskedjünk. Aki ilyen időtávokon akar kereskedni, annak inkább a fundamentalista elemzés alkalmazása lehet indokolt.

1 comment:

  1. üdv ad

    Szerintem ez egy csonka c hullám bár elliotti értelmezésbe bele fér de nem itt az alja az jóval lejeb van. Ha megnézzük az általad elemzett részvényeket egy sem csinálta meg még a C hullámot tehát akkor ott is jelentkezni kellett volna a hullámoknak. Tehát mégis ezek alapján azt mondom fordulat jön. Lehet hogy nem is kicsi vissza térnék a zwackhoz nézd meg érdekesség képen 2007 es csúcstól a grafikont. Előhírnöke a HAMAROSAN JÖVŐ VÁLTOZÁSOKNAK.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete