Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 23 February 2011

Ábra frissítés 1

Bux1112 órás chart:


A mai nap nem írta felül az ábrát, talán a zöld vonalat erősítette meg. Ugyanakkor még nem tudom teljes bizonyossággal állítani, hogy valóban 3 hullámot láttunk felfelé és megindult a lefelé kör, mivel szélesedő háromszögekről van szó, az egyes alhullámok is nagyobbak lesznek. Egyenlőre a tegnap berajzolt vonal mellett közlekedett.

A fenti ábra nagyítva:


9 comments:

  1. Nagyobb eséllyel holnap egy kis csökkenéssel nyitunk, majd emelkedés. Most azt gondolom, hogy nem csinálta meg még a felfelé 3 hullámot. A nap közben írt célárat elérte, de nem zárt bele. Holnap bemehet alá (22.900) is, de nagyobb eséllyel utána emelkedést várok.
    ... Vagy már a lefelé tartó hullámokban vagyunk, akkor ott is három hullám lesz, de most erre kisebb az esély...

    ReplyDelete
  2. üdv AD
    Én nem nagyon akarom elhinni hogy nem szakadunk be ma! Hiszen a BUX a nemzetközi zakókat emelkedéssel és oldalazással eddig megoldotta, ez a háromszöges variáció nekem nem nagyon jön be. Ha fölfele megyünk ma holnap a heti grafikon egy BULL variációt fog kiadni. Nagyon jó tudod hogy még amcsiba a korrekció nem igen érvéget. Nem hiszem a heti grafikon alapján a BUX JÖVŐHÉTTŐL ÁTMENNE EGY BULL PIACBA. Jamég amcsiba lehet ma jön az 5 hullám lefele.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. üdv AD

    Még egy dolog azért mondtam hogy az áprilisi shartot számozd be mert ott is valami hasonló volt nem ment ki új csúcsba. Még egy érdekes a mostani sharba, hogy ez egy tökéletes tetőt építés ami annyit is jelenthet egy csökkenő trendebe, hogy az elkövetkezendőkbe ezeket a magasságokat nem igen fogjuk látni, nekem így egy olyan meglátásom van mivel csökkenő trendbe épít egy tetőt ha esünk nem lesznek nagy vissza textek tehát ez jelzés arra hogy az itt nyitott shortokat esetleg hosszú távra is lehet tartani.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Hosszabb távon bearishnek tűnik, A C hullám, akár a lefelé menő szakasz 3. hulláma is lehet. Amerikában jön lefelé minden, DE ez csak az A (vagy 1.) hullám, azaz az esésnek lehet egy komolyabb korrekciója (B v. 2) Szerintem ott lesz jó shortot nyitni. Ha megnézed a Buxot, két nappal korábban írja le azt a mozgást, amit az amerikai piac.
    Mindemellett nem tudom, hogy ez lesz e vagy nem, nagyobb esélyt írtam. Az is lehet, hogy mára lelfelé menő hármasban vagyunk. Nálam fent short, alul long lenne a RÖVID távú kereskedési stratégia, de sajnos nem vagyok annyit gép előtt, hogy tudjam figyelni, ezért a short nyitás talán a dec 9-ei csúcs alatt fogom tudni megkezdeni, addig intenzív fel-le mozgásra számítok. ad

    ReplyDelete
  5. üdv charlie

    Hol vagy el veszve az ausztrál mukid most mit jósol. Az SP-re vonatkozó előre jelzésünk be jött ahogy mondtad a buxban nem vagy biztos na most már én sem ez egy csoda bux lett. Szerintem kalóz hajó megy a viharral szembe és a vitorláit sem tépi a vihar sőt egyre jobban fel fogja a szelet és erőt gyűjt. Ezt nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz kereskedni vele. Az SP-vel a mostani helyzetbe egy álom a kereskedés.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  6. na sziasztok!...elkalandoztam most a devizakhoz,mondtam hogy lovesem sincs a buxra,nekem kezd hasonlitani olyan illikvid kiszamithatatlan xarkupacra....ja a mukim tul optimista volt a kulcs most a napos emelkedo trendvonal...ha felette tud maradni akkor lehetett ez naposon a 4.hullam es akkor meg egy csucs benne lehet
    ket bullish verzio
    http://kephost.hu/image-F4DA_4D66725D.jpg
    ...masikat nem birom betolteni,,es egy bearish
    http://kephost.hu/image-9DC3_4D66725D.jpg
    ..charlie

    ReplyDelete
  7. Sziasztok!

    Igaz, nem az én ötletem volt, Cimballi mesteré, de egyenlőre a felvázoltak szerint "ugrál" a bux. A kulcs csak annak az eldöntése, hogy mikor van meg a 3 hullám, ebben aki gép előtt ül segítenek a momentum indikátorok!Furcsa, mivel egyre szélesebb a háromszög, akár napon belül jó kereskedési lehetőségek nyílnak! Hajrá!

    ReplyDelete
  8. üdv AD

    GRATULÁLOK VALÓBA AZ ÁLTALAD FELVÁZOLTAK SZERINT MOZGOTT A BUX1112. BÁR ÍRTAD TE CSAK FELVÁZOLTAD DE AKKOR IS GRATULA.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  9. Köszönöm, de ez dicséret Cimballinak szól.

    ReplyDelete