Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 30 January 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 5. hét I.

A pénteki nap nem hozta meg a várt megerősítést, bár igaz egyenlőre az esésnek van nagyobb lehetősége. Kikerült mindkét trendcsatornából a Bux1112. DE ez még lehet egy sideways 4. hullám és a zöld (i)-(ii) bull verzió. Továbbra is várom a 23.450-460 átlépését a teljes megerősítéshez. Átlépés esetén célár 23.160 környéke lehet. FIGYELEM : A hétfői nap hó vége, ráadásul januári, ez a historikus adatok alapján erős bull nap, ami még okozhat meglepetést.

Bux1112 órás:

Bux esetében a két mozgóátlag (120 és 200 napos) 22.450 lehet komoly támasz az esésben. Első körben 22.500-600 környékére érkezhet (addigra a fenti két átlag is feljebb mehet egy picivel)

Bux napos:


Holnap itt is él a lehetőség egy kis visszaemelkedésre. Érdemes reggel megnézni a távol-keleti irányt, illetve a CHF/HUF változás irányát, ez utóbbi az OTP árfolyama miatt lehet érdekes. 

5 comments:

  1. Sziasztok!

    Egy technikai kérdés (hátha valaki tud segíteni, vagy van tapasztalata)

    Az érdekelne, hogy van e olyan magyar (külföldi, de magyar adatokat is közlő)szolgáltató, aki mobiltelefonon futtattató kereskedési rendszert/platformot üzemeltet (nem iphone!) vagy mobilról is elérhető real time adatokat szolgáltat S60 (nokia op rendszer) alatt is elérhető módon? Ha valaki tud ilyen szolgáltatóról vagy van tapasztalat megköszönném, ha írna pár sort róla.

    ReplyDelete
  2. üdv ad

    Nagy csoda kell hogy ebből bull nap legyen!! Most szabadulnak a részvényektől a szerda, csütörtöki vásárlók. A shortosok is most már erősen a piacon, lehet a pszichológiai eszme futtatásom valós jelleget ölt.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. üdv

    Folytatás tovább pszichológiai szinten. Ma egy kicsit a benfentesek is a piacon le is fölözték reggelről a saját hasznukat akiknek rövid stop volt. A korábban nyitó longosok most bánják, hogy pénteken, vagy csütörtökön nem adtak el (kivéve mol) de bíznak abban mint szokott lenni hogy egy erős felfele menő vissza korrekció lesz. Meg látásom nem lesz nagy vissza pattanás. Most szerintem ebbe a körbe keményen be mennek az indexek 23000 ill. 22000 alá.Olyan 21600 a BUX ÉS a BUX1112 22300 ALJON FOG MEGÁLLNI.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Kicsi félreértés van köztünk. Reggel nyitásban eldőlt és átlépte a 23.460-at, de ettől még lehet zöld gyertya egy erős zárással.

    ad

    ReplyDelete
  5. Szia T.!

    Köszi, megnézem!

    ad

    ReplyDelete