Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 18 January 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 3. hét II.

Bux

Ma elég impulsive volt a piac. DE egyenlőre minden a korábbi várakozások mentén. Itt nyilván a hosszabb távú mozgásra gondolok, a napi bebukott. 
A piac megadta a választ nem elég neki a 61,8%-os retrace szint, tovább megy. A napi grafikonon berajzolt kék vonal mentén mozdult el, először le, majd intenzíven fel.

Napos chart:




Az órás chartot nézve, még mindig nem tudom eldönteni, hogy hol lehet a D pont. Ideális esetben 23.000-ig kellene mennie.

Órás chart:




Amiről korábban beszéltem a hetes chart, 2009 óta tartó emelkedés, illetve annak korrekciója, ebből az ábrából az látszik, hogy elbohóckodunk még egy ideig.... A korrekció összetett lehet... A-B-W-X-A-B...

Hetes chart:






Bux1112

Napos grafikon alapján, a leszúrás miatt a mai nap még belefér, ha egy kicsit megerőszakolom az ábrát. Ugyanakkor azt hiszem lesz még tér felfelé ...

Napos chart:



Egy dolog azért nem hagy nyugodni. Mi hamarosan a célnál leszünk, viszont amerika 1.350 környéke messze van még, ez igazából az 1.290-es célzóna...

Szerda 7:37
Abraka hozzászólásában néhány napja, január 19-ére vetítette előre a full moon-t. Egyenlőre beteljesedni látszik!

13 comments:

  1. üdv

    Rendszeresen olvasom a bejegyzéseket, hogy abraka 19-re jelölte a csúcsot ezzel nem találkoztam. Más a heti sharton mit jelent az ALT IV 27000 MAGASSÁGÁBA talán ide várod az indexet?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv

    Helyesbítek ALT V.

    ReplyDelete
  3. üdv T.

    Ma szerinted mennyit megy le az OTP nyitottam rá napi shortot. Más valahol 23000-23087 között van a csökkenő csatorna teteje is a BUX-NÁL a mai nap eldönti valóba, hogy emelkedésnek indul-e, de véleményem hogy ennyivel megelégszik. Innen irány dél te hogy látod?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Egy régi ábra, ahol egy sideways iv. hullámban vagyunk és az v. vége, igen 27.000-nél. DE ez Alt verzió.

    ad

    ReplyDelete
  5. Sziasztok!

    Amerikában még benne van ma egy emelkedés, zárásban OTP 5800-ig, Bux1112 kicsit magasabbra is felmehet.

    ad

    ReplyDelete
  6. Szia T!

    Csak azért, mert a nagy mozgás előtt összeállnak az indexek.
    Közben CHF célzóna közelében. Egyenlőre azt gondolom, hogy bux1112 nem megy 23.800 fölé, azaz egyetértek veled. BUX célzónában, OTP célzónában - csak egy kis tér maradt, ha amerika megindul és eléri az 1.298-at amikor még nyitva vagyunk, akkor a nagy együttállás meglehet.

    ReplyDelete
  7. üdv

    Esetleg csak kiszúr amerika és utána esés, most tényleg nem szeretném ha igazam lenne amit dec. írtam hogy elmegy az index 25000 fölé, eddig réssel a mai nap egy doji fordulós gyertya az OTP IS BELE ÉRTVE TEHÁT EDDIG SZÉP FORDULAT A HOLNAPI NAPRA AMIT AZ ÁLTALAD VÁZOLT CÉLZÓNA IS ALÁTÁMASZT.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!

    Este talán több időm lesz.
    Egyre inkább foglalkoztat a gondolat, hogy a lefelé 2. hullám sideways lesz....

    ad

    ReplyDelete
  9. 2008-ban indult csökkenés, retrace vissza. Na ennek a retracenek nézegetem a mozgását, lehet, hogy sideways 2. hullám?
    (bocs, nem írtam timeframet)

    ad

    ReplyDelete
  10. üdv AD

    Bocsánat hogy közbe szólok de nem 2007 júliusi csúcstól kellene nézned a fibó szintet?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  11. üdv

    A deviza piacokba nem nagyon vagyok jártas de ha minden igaz EUR/USD ma egy ideális szintről 1.354-ről le is fordulhat délnek persze és a forint is be ütött 210 alá a frankkal szembe szinte minden klafol az eséshez amerika is úgy néz ki délnek veszi az irányt. Ha lehet inkább esésre tegyél ki ábrát számozással egy rövid és hosszú távút. Köszi.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  12. üdv ad

    A mostani csúcsot ne is vizsgáld hiszen ez alacsonyabb mint az áprilisi ott már megvolt a 78as fibo szint a 2007-es csúcshoz viszonyítva ahogy írtam meg is szívatott mert egy jó adag shortot indítottam de pár napig elindult még északnak.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  13. Sziasztok!

    Kitettem az ábrákat, verziókat. Remélem minden kérdésre sikerült válaszolnom. Talán holnaptól több időm lesz és nem kell ennyire összecsapni...

    ReplyDelete