Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday, 9 November 2010

Ps.: az éberség fokozása

Miért kerül egy letünt kor jelszava a megjegyzésbe, mert időszerűnek tartom az alábbiakból kiderülhet miért érdemes  odafigyelni:

Van egy gondolat amit elsősorban az OTP grafikonja éltet. A negyedik hullámnak "sharp"-nak kell lennie, de a grafikon mintha mást mutatna. Az ábrában bent is maradt a jelölésem, mely egy csonka ötöst jelez. Ez gyorsan bearish scenárió lehet, mert egy rövid a-b-c hullám után megindulhat az esés. A rövidet természetes napokban kell mérni.

Ebben az esetben a Bux1012-nél láttuk a D pontot és az E eléréséhez csak egy felszúrás kell, ezzel megis lenne az utolsó három hullám az ending diagonálba, és jöhet egy elmozdulás délnek.

A nagy esés esetében a fő indexek mind egy irányba állnak, nézzétek meg Cimballi mai jegyzetét a nyersanyagokról! Link :(nyersanyag- Cimballi)

Az elmúlt napokban megindult az általam várt deviza gyengülés, azaz a KKE-i és más hasonló kockázati kategóriába sorolt devizákra gondolok, igaz a gyengülést egyenlőre a korrekció részeként tekintettem, de eddig a részvény, nyersanyag és forex piacok nem áltak egy irányba. A forint  lokális csúcson volt, majd éles fordulat...

Szóval érdemes figyelni, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy napi chartokról beszélek, azaz az időtáv most nem egy kereskedési napot jelent.

No comments:

Post a Comment