Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 29 November 2010

Natur Bux

Nem hagy nyugodni a mai helyzet. Általában nem az határidős terméket elemezzük, hanem az alap indexet. Megnéztem a Buxot, hogy mi látható rajta. Nos, a következő megálló 20.000 pont, ha ezen átmegy, akkor további komoly esésnek nézhetünk elébe. A 20.000 mindenképpen támasz, következő komoly megálló azonban néhány száz ponttal lejjebb van. Következtetés a 20.000 határ megfogja az esést. A célzónát ma már elérte, esetleg holnap egy gyengébb nyitás és jöhet egy korrekció. Pszichikailag a 20.000 egyébként is támaszként jelentkezik kerek volta miatt. Érdekesség, hogy a korábban várt 5. hullám  a flat (3-3-5) korrekcióban itt szépen teljesült.

Órás chart,  Bux:



4 comments:

  1. Üdv!
    Csak egy megjegyzés (amúgy teljesen kezdő vagyok ebben a témában, és eléggé felületesek az ismereteim): biztos, hogy jó így az utolsó 5 hullám számozása? Mert így az (5) hullám hosszabb, mint a (3). Olvasgattalak az elmúlt pár napban, és elég jó arányban bejöttek az előrejelzéseid, gratula, így tovább.
    Üdv,
    J

    ReplyDelete
  2. üdv ad

    Most ideje vissza a távolba nézni mégpedig 2009 márciusáig napos ill. hetes grafikonon. Akár egy elliott ciklus végét is láthattuk tegnap hiszen a ""C"" lement a nagy A hullám alá de flattba minden kép végződött ez a vezér elvek alapján jelentheti a ciklus végét. mÉG SZEPTEMBERBE ÍRTAM HOGY NOV. végére a ciklusnak vége kell hogy legyen mivel fele annyi idejig tart mint az emelkedő szakasz. Ha az előbb leírtak alapján teljesült a ciklus most 5 hullámba emelkedés kell hogy legyen. Most már valóban a nemzetközi hangulat fogja vezérelni a BUXOT. A meglátásom az 5 hullámra KÖVETKEZŐ ha az SPX kimegy 1227-ig a bux célár 22500-22800 itt lesz az első hullám vége. Amennyiben ujabb csúcsot üt az SPX LÁSD ewi és Cimballi verziót 1350 a BUXban is benne van egy új csúcs 26700 magasságáig ez meglátásom szerint január vége vagy február. Te hogy látod??

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. Szia J!

    Nem, nem biztos!
    Az ötödik hullám is lehet extention, azaz megnyúlt. A részvény indexeknél nem, a nyersanyagoknál viszont ez a jellemzőbb.

    A mai nap egy kicsit igazolta, hogy az (5) hullámot láttuk, láthattuk. Ami engem jobban zavar, hogy az értékek nem pontosan meghatározhatóak, igaz a célárak mindig csak hozzávetőlegesek és elég sok most a kinyúlás, ami engem zavar a pontos célár meghatározásában.
    Várom a holnapi megerősítést!
    Köszönöm a motivációt!

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Igen a megérzéseid, előrejelzéseid hetes, hónapos távon nagyon jók!
    Feldobok egy v. több ábrát, így talán könnyebb lesz megbeszélni!

    ReplyDelete