Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 22 November 2010

Bux1012 - várakozás 10.11.23

A mai nap az előzetes várakozások szerint alakult, volt egy kiszúrás 22.600 magasságába ahonnan lefordult.
Ír segély ide vagy oda, csak egy hír volt, jelentősen nem tudta megmozgatni a piacot. Továbbra is a korábbi várakozás él, a célárakat kicsit módosítom. Az első 22.000 magassága, a második 21.650 és beírok egy harmadikat is 21.100 környéke, a teljes ciklus esetében ez lenne a legtökéletesebb, de az 5. hullám ritkán  nyúlik meg ilyen hosszan, ha a 3. hullám eleve megnyúlt. (Amennyiben az első célárról fordul, akkor sajnos ismét elő kell vennem a diagonál verziót.)
A jó hír, hogy ma beesett 22.300 alá, azaz, ha kapunk erre egy megerősítést holnap, akkor v-a-b nem lesz egy emelkedő ciklus 1-2. hulláma. (legalábbis további esés nélkül)
Jelenleg a legnagyobb kérdés hosszabb távon, hogy az SP és a Bux tud e homlokegyenesen ellentétes irányba mozogni? Ennek nincs elliottos alapja, csak annyi, hogy nehezen tudom elképzeni, hogy a jelenlegi globalizációs környezetben ennyire megosztott lenne a befektetői kockázatvállalási hajlandóság. Vajon a mostani lefelé tartó hullám a-b-c korrekciója fog egybeesni  az SP 5. felfelé tartó hullámával, vagy a korrekció valamilyen összetett szerkezet lesz, vagy a most már nem kedvelt diagonál? A kérdésre a választ az idő fogja megadni.

Bux1012, órás chart:




4 comments:

  1. üdv ad

    Nem tudom naposon honnan veted a diagonált? Én egy emelkedő éket láttam amelyből le is tört(általában emelkedő ékből letörés van)és a cél ár valóban 21500. Ez már tripla alj innen valószínű lesz emelkedés kérdéses meddig?? Mert a lefele menő nagy"C" még hiányzik mely célára 18000 körül van.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Három hullám ment lefelé, ami ha megfordul lehet még diagonál, nem láttam még a mai napot, de amit eddig tudok róla, hogy megdőlni látszik a diagonál, végérvényesen.
    Nem értem a nagy C-det, mert nálam a C felfelé fog menni, az említett 22.900 környékére, ezt a célárat, majd, ha látom A-t pontosítom, egyenlőre nem kőbe vésett!

    ReplyDelete
  3. üdv ad

    Nem az armagedon számozást alkalmazom mint te ée cimballi hanem normális elliotos ciklust. Akkor röviden az 5. hullám teljesült április majd le az A HULLÁM MAJD A NAGY "B" 23900 MAGASSÁGÁIG ÉS VALAHOL MÁR ELINDULT A NAGY"C" 18000-IG. CIMBALLINAK MEG ÚGY LÁTOM MOST SEM LESZ JÓ A SZÁMOZÁSA. ÍRTAM NEKED a múlt héten hogy hétfő az SPX esik és ahogy mondtam ma is folytatja és a cél ár ahogy írtam 1120 és utána kimehet 1350 magasságáig de ha ez alá megy vagy fölötte fordul ez az 1350 cél ár fucs. Most már tényleg mese amit irkál az az ürge eddig egyetlen egy verzió sem jött össze neki. Én még mindig azt mondom Pechternek lehet hogy igaza van eddigi esés őt igazolja.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Nem vagyok egy hullámon Cimballival, annak ellenére, hogy tudását elismerem. Az SP-re vonatkozóan októberben felrakott, előtte talán az ő blogján is hangsúlyozott számozás alapján megyek, illetve a Bux esetében nyilván más alapokon,de hasonlóan. A nagy kép nem egyezik vele.

    ReplyDelete