Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 4 November 2010

Az összeesküvés elmélet...

A mai nap után tényleg megkérdőjeleződik, hogy bullish vagy bearish a verzió? Várjunk még vele, vigye csak át markánsan a 1220-as szintet, de még mindig érdemes talonban tartani az október 18-an feltett ábrát, frissitve a tegnapi adatokkal:

(október 18-ai bejegyzés: http://buxelliott.blogspot.com/2010/10/az-amerikai-irany.html )

Napi chart:

Szépen belement az ábrán is a korábban felrajzolt célterületbe :o). Most oldalazásnak kell következnie, azaz
a bullish verzió szerint is lassan fordulnia kell a piacnak, bull verziónál sideways hullámnak kell jönnie, a bull verzió 1130 átlépéséig élhet...

2 comments:

  1. A mai zárással szépen elérte a célzóna alját a fent említett bullish verzió 3. hulláma. A célzóna pontosan 1.220-1.240, de erősebb a kötődés az alsó értékhez. Mit jelent ez? Ha bullish is a verzió, akkor is esés jön. 1220 átlépése egyben a korábbi csúcs átlépését is jelenti, ami a bearish verzióra vethet keresztet... Cimballi féle verzónak is itt a vége, azaz az utolsó esély az esésre belátható időn belül!!!

    ad

    ReplyDelete
  2. üdv Ad

    Az én meg látásom mivel a nagyok vagy hatalmak nem fogják engedni hogy a"W" MEGISMÉTLŐDJÖN ezért ezért az idén egy sima korrekció lesz csupán a nyakvonalig olyan 1120-30ig és még idén hogy az alapkezelők profitja meg legyen egy emelkedés 1300 magasságig. Mondván jövőre belefér a "C" ÉS ÍGY A JÖVŐ ÉV IS BIKA PIAC JEGYÉBEN TELHET. TE HOGY LÁTOD??

    ReplyDelete