Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Bemutatkozás


Adrián vagyok, a blog szerkesztője, írója, a blogon az Ad becenevet használom, alapdiplomámat tekintve közgazdász végzettséggel rendelkezem. Egy évtizedet dolgoztam a pénzügyi szférában, de a tőzsdével csak 2007-ben kerültem először igazán közeli kapcsolatba. Az első időszakban - a klasszikus közgazdaságtani alapokon - fundamentalista megközelítéssel. A 2008-2009-es években történtek új alapokra helyezték a gondolkodásomat a piaci mozgásokat illetően.

2010-ben fordultam a technikai analízis irányába, nagyon hamar rátaláltam  Elliott elméletére, mely magába szippantott. 2010 őszén elindítottam a Buxelliott oldalt, mint ahogy a neve is mutatja a magyar piacra vonatkozó, Elliott alapján történő elemzéssel foglalkozó blogomat, melynek célja a tanulás, a technikai elemzésben való elmélyülés volt. A közösség visszajelzéseit, a nyilvánosságban rejlő motiváció lehetőségét kihasználva merészkedtem új területre, indultam el a tanulás útján. Az indulás óta a fókusz megváltozott, ma már gyakrabban foglalkozom a nemzetközi piacokkal és a komolyabb kihívást jelentő devizapiacokkal.

Soha nem tanultam hivatalos formában a tőzsdei elemzést, nincs róla papírom, amit tudok azt autodidakta módon Elliott elméletéből és a naponta elkészített elemzések tapasztalatai alapján szedtem össze és alakítottam ki saját elemzési metodikámat. Nem tartom magam szakértőnek, hivatásos elemzőnek, csak egy műkedvelőnek, akinek a hobbija az elemzés.

Elérhetőségeim: 

Email:
Drian875@gmail.com, 
Buxelliott@gmail.com

Twitter:
@Buxelliott

Facebook (jelenleg nem aktív platform):
Buxelliott
Elliott Wave Hungary

No comments:

Post a comment