Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 28 June 2011

Bux1112 - két esély

A jelenlegi állapotok szerint, a grafikon adatai alapján is két irányba mehet az index. Ha lefelé megy nagy momentummal, akkor az utolsó lefelé tartó 5. hullám 2. alhullámát láttuk tegnap. A célár ebben az esetben 22.300 környéke lehet.
Ha nyitás (esetleg réssel) után felfelé megyünk ugyancsak nagy lendülettel, akkor minden bizonnyal láttuk az aljat, első célár valahol 22.300 23.300 környéke (23.350?) Bollinger előtte foghatja 23.000 környékén. De felfelé van még ellenállás 23.100 és 23.200 környékén is. Közeleg a hó vége...

Bux1112 órás chart:


CHF elérte a csúcsot, lefordult róla, most a több ciklus részén is korrekciót csinál.

31 comments:

  1. Szia Ad!
    Légyszíves a második bekezdésben javítsd át a célárat 22300 helyett 23300ra, nehogy valakit megzavarjon.

    ReplyDelete
  2. Köszi! Sajnos csak este tudom megtenni, kicsi eséllyel megy teloról... Tesxek egy kisérletet

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!

    Egy kis kiegészítés: nagyon beszűkültek a lehetőségek lefelé. Ha ma nem kap megerősítést, akkor el kell dobni a további csökkenés lehetőségét.

    Tegnap az otp húzta fel az indexet, de esélyes, hogy még nem láttuk a tetőt, a molon sok múlik, sőt talán ennek a papírnak a mozgása lesz a döntő.

    Nagy eséllyel ma döntő jelet kapunk! Sziasztok!

    Egy kis kiegészítés: nagyon beszűkültek a lehetőségek lefelé. Ha ma nem kap megerősítést, akkor el kell dobni a további csökkenés lehetőségét.

    Tegnap az otp húzta fel az indexet, de esélyes, hogy még nem láttuk a tetőt, a molon sok múlik, sőt talán ennek a papírnak a mozgása lesz a döntő.

    Nagy eséllyel ma döntő jelet kapunk!

    ReplyDelete
  4. úgy látom a telóról nem mükszik jólúgy látom a telóról nem mükszik jól

    ReplyDelete
  5. Jól mükszik csak mindent dupláz!Jól mükszik csak mindent dupláz! :-)))

    ReplyDelete
  6. B....us! Csak poén volt! De nem dupláz mindent!B....us! Csak poén volt! De nem dupláz mindent!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Tényleg nem dupláz mindent. Pl a profitot sajnos nem! Csak a veszteséget! :-)

    ReplyDelete
  9. Akkor úgy néz ki eldőlt az irány?

    ReplyDelete
  10. Nagyon úgy tűnik, hogy igen. A kérdés csak a vételi erő, ami azért nem nagyon van, a felfelé menetelhez meg az kéne.
    Csibus

    ReplyDelete
  11. üdv

    A BUXnak 22650 ellenállás lehet csak ezt textelte vissza a határidő még nem lép át szignifikánsan 23040-et addig még short zárások se lesznek. Na most adjuk össze mi az irány ténleg igaza van Lupeknek ki kell vonulni erről a tőzsdéről.

    Lupek a brókered elérhetőségét még nem adtad meg vagy titkos. Én is nagyon gondolkodok a váltáson.

    TWER

    ReplyDelete
  12. Nem biztos, mi van ha a korrekció dupla zz és most nagyban csak egy sideways hullámot láttunk, a 3. Hullámhoz erő kell, ez nem tünt annak, csak sc-nak.Nem biztos, mi van ha a korrekció dupla zz és most nagyban csak egy sideways hullámot láttunk, a 3. Hullámhoz erő kell, ez nem tünt annak, csak sc-nak.

    ReplyDelete
  13. A mai mozgás nekem még korrekciós mozgásnak tűnik. Azon gondolkozom, hogy rossz lehet a számozás és esetleg ez egy magasabb szintű hullám valamilyen szintű korrekciója.

    ReplyDelete
  14. Megint lefagytunk? Nincs nagy forgalom. Mi fog ebből kisülni? Van valakiinek pozija?

    ReplyDelete
  15. Végre Ad! Azt hittem már mindenki nyaral és magamra maradtam:-) Tehát megyünk még lefelé?

    ReplyDelete
  16. Szia Imi-boy!

    Nem látok grafikont,de ez eddig nem impulse mozgás. Hacsak nem valamilyen 1-2-1-2 szerkezet,akkor hamarosan esés lehet, sideways 4?
    Gondolkodom, de ilyen forgalom mellett,bármi lehet.
    Dombjunk 10-10 shortot és újra 22700-hoz érkezünk.... :o)

    ad

    ReplyDelete
  17. dobnék én de nem merek, daxot is visszahúzták...

    ReplyDelete
  18. Üdv AD, Üdv Boy

    Inkább én úgy látom mindenütt a hó vége miatt nehezen teljesedik ki az 5. hullám, a Daxnak és az SP-nek is esni kéne, természetesen a Buxnak is,nem nagyon akarom el hinni itt a fordulat! Bár naposon a stohastic már vételi jelen nem soká a mach is be adja. Se long se short jó volna átnéznéd ezeket a hullámokat, Most már úgy hogy valami hosszabb távú pozit lehessen nyitni mert ezek a napos ki be ugrálások nekem valahogy nem jönnek be.

    TWER

    ReplyDelete
  19. Üdv Twer!
    Nekem sem való a daytrade, inkább 2-3 hétig ülnék rajta. ezzel a ki-be ugrálással nem nőtt semmit a számlám, csak a brókeré.

    ReplyDelete
  20. Sziasztok!

    Lupek kíváncsi vagyok arra a platformra! Nos?
    Már 1-1,5 éve nézegetem a megfelelőt, de most már tényleg rá kell fognom magam a nyitásra! Ténylegesen leült itt minden, csűrnek- csavarnak amíg nekik nem lesz jó!
    Lupek Ad-nak is nagyon sok munkája van ebben a piacban amint láthatod még hétvégén is!
    Ő legalább még kitart! Ez + dolog részemről!
    Én is felettébb türelmes ember vagyok, de ez már tényleg kínlódás itt a buxon!
    Nem értem minek kell azért lúzernek nevezni, aki még itt maradt!?
    Te is itt voltál és látod sajnos vagy nem sajnos ez van!

    Naitssz

    ReplyDelete
  21. üdv

    Ahogy a piacot én látom long nyitás teljes számla vesztést is okozhat mivel mivel nem látni, hogy egyáltalán lesz-e föl menet mi van ha mégis zarmageddon!!! Short szempontból pedig vagy 2 hónapot is lehet várni ha nyitottál és megindul a piac föl, tehát kevésbé kockázatos csak jó idegrendszer kell hozzá, idegesség és 0 profit.

    TWER

    ReplyDelete
  22. sp futi napos 5.hullamon belul kesz volt az elso hullammal,most kellene befejezni a masodikat egy flat 3-3-5 mar kesz...johet le a harmadik,ezt mar ma el kellene kezdeni..charlie..

    ReplyDelete
  23. jó lenne, ha végre mutatna valamit az index...
    ad

    ReplyDelete
  24. kamattartalom közben nagyon lecsökkent

    ReplyDelete
  25. Szia Naitssz! Bocsi,ha azokat, akik a magyar tőzsdén kereskednek, lúzernek neveztem, én is közéjük tartoztam. Ez sajnos (megint csak Cimballira utalva) ténykérdés, nem pedig eposzi jelző. Ugyanis a Buxon, és magyar részvényekkel TÉNYLEG csak bukni lehet. Aki azt állítja magáról, hogy komolyan tréjdel a magyar piacon, hosszú idő óta, és ennek ellenére pozitív a szaldója, az tegye fel a kezét! :-))
    Tulajdonképpen évekig csak az gátolt meg abban, hogy saját magam kereskedjek külföldi tőzsdéken, hogy azok a platformok, amiket eddig láttam, enyhén szólva nem voltak felhasználóbarátok. Most úgy néz ki, hogy találtam egy nagyon jót, de még nem árulom el a nevét, mert lehetőség van arra, hogy kvázi ügynökként megadjak neveket, és akkor jutit kapok. Akit tehát érdekel, azt kérem, hogy ezt jelezze ezen a levélcímen: lovetta@freestart.hu

    Üdv,
    Lupek

    ReplyDelete
  26. Ja igen, hát AD tényleg dícséretet érdemel, hogy még mindig kitart, bár nem értem, hogy miért teszi, hiszen már soxor megjegyezte, hogy elemzéseit erősen befolyásolja (lehetetlenné teszi) az a tény, hogy a magyar piac illikvid. Ilyen körülmények között (szerintem) sokkal üdvösebb lenne e kis közösség számára is, ha AD szűkös napjait az S&P, DOW, EURO/DOLLAR, arany, olaj, stb., vagyis likvidebb eszközök chartjainak az elemzésével töltené. Ráadásul szakmailag is megalapozottabb munkát tenne lehetővé.

    Üdv,
    Lupek

    ReplyDelete
  27. Reflektálva AD napokban írt elemzésére, mely szerint hírekre kereskedik-e a piac, szerintem IGEN. Persze lehet mondani, hogy a piac mindig arra a (pozitív vagy negatív) hírre reagál, amelyik az épp aktuális trendjének megfelelő, az ellenkező előjelűt meg figyelmen kívül hagyja. Na de most napok óta remegve figyeli a piac, hogy szerdán délelőtt hogy szavaznak a görögök, és attól függően fog beomlani a piac, vagy kilőni az egekbe, hogy le- vagy megszavazzák-e a csomagot. Nos, mi ez, ha nem hírre való kereskedés? Még akkor is, ha egy ilyen hír valós tényt akar, amely akár piacbefolyásoló hírrel is bír.

    ReplyDelete
  28. Szia Lupek!

    Reflektálnék egy-két dologra.

    Miért magyar piac?

    A Bux amellett, hogy nem olyan likvid, mellette nem is olyan komplex, mint az amerikai piac, lásd sp (Daneric szvsz profi, mégis sokszor keresi a pöttyöst...), nekem kezdésként az egyik ok volt, amiért ezzel kezdtem el foglalkozni. Persze ebben lehet tévedek.

    Külföldi piacokon való kereskedés esetén két kockázatot futsz, amit kezelni kell tudni, az egyik a deviza kockázat (pl.: 10% nyerés esetén, ha a forint 10%-ot erősödik éppen 0-ban vagy), a másik a jogi és szolgáltatói kockázat, ha bent ragadsz és a bróker csődbe megy, vissza kapod e a befektetésed vagy egyszerűen lenulláz téged is. A magyar piac szereplőinek egy része, a magas díjak miatt is erősebb mutatókkal rendelkezik, mint nyugati társaik.

    Harmadszor a rendelkezésre álló grafikon rajzoló és annak ára.

    Negyedszer ha a zarmageddon elindul a fejlődő, kvázi kockázatos térségben az esés lényegesen nagyobb lesz, mint a fejlett világban, szvsz.

    A hírek csak részben férnek bele Elliott rendszerébe és a TA-ba is. Június 25-én megírtam, hogy ma megszavazzák a görögök a csomagot, ha a hírek mozgatják a piacot, akkor bizony a jövőbe látok, vagy ismerem a többi parlamenti képviselőt:o) Én már nem hiszek a hírek hatásában, mások igen, ezért működik a tőzsde, mert van vételi és eladási oldala.

    Egyébként tervezem az elemzések szélesítését, próbát a deviza területen, aki régebb óta olvas látott már egy-két deviza vonatkozású elemzést, legutóbb HUF/CHF, ezen felül DAX, Brent, SP elemzést is írtam már, az SP hosszútávú év végi kitekintést a piac a mai napig tartja... Szerintem, aki piacot választ annak érdemes ismernie az adott termék grafikonjait, árait, történetét, ehhez pedig idő kell.

    Jó kereskedést külföldön és sok sikert!

    ad

    ReplyDelete